Nieuwsflash

NIEUWSFLASH 

HERNIEUWING LIDGELD voor 2021

Omwille van Covid -19 heeft onze club alle geplande activiteiten voor 2020 moeten afgelasten. Onze leden hebben daarom weinig voordeel gehad van hun aansluiting bij onze wandelclub. Om die reden heeft de Agemene Vergadering het lidgeld voor 2021 uitzonderlijk vastgelegd op 5 € en dit enkel voor de leden die aangesloten waren in 2020.

De lidgelden dienen vóór 15 december 2020 hernieuwd te worden, nadien worden de leden die hun lidgeld niet betaald hebben uit ons bestand gewist en bij eventuele hernieuwing beschouwd als nieuw lid en bedraagt het lidgeld 12 €.

U kan de betaling doen door: een overschrijving te doen op onze zichtrekening: BE 32 0682 4886 0702 met vermelding van naam en voornaam.

De oorspronkelijk geplande zitdag op 29 november  in café De Schom, Slagmolenweg 113 te Genk kan door de opgelegde Coronamaatregelen NIET doorgaan.


De geplande Coronatocht De Schom, die zoals in het ledenblad  werd aangekondigd van 28/11 tot en met 06/12, kan om diezelfde reden ook niet doorgaan en wordt naar een latere datum verschoven. Op gepaste tijd zal de nieuwe datum kenbaar worden gemaakt.

CORONA- en ROUTE YOU-WANDELINGEN 

Volgende tochten kan u nog steeds gaan wandelen aan de hand van bijgevoegde plannetjes welke u via de QR-codes kan downloaden op uw smart-phone; Iphone of GPS.

U kan kiezen uit diverse wandelafstanden.

ANNULATIES

30 November: Hengelhoeftocht KWSV De Heikneuters met start in zaal Kempengalm  

Sport Vlaanderen meldt dat er door de Coronamaatregelen NIET kan ingeschreven worden voor het wandelweekend in hotel Kattevennia tijdens onze wintertocht op 10 januari 2021.

WANDELVAKANTIES 2021  

Het bestuur heeft de wandelvakanties voor 2021 reeds vastgelegd: zie verder onder de rubriek Clubnieuws.

Voor de wandelvakantie naar Bach zijn er GEEN plaatsen meer beschikbaar.